Muziekvesper met Harry ten Brinke

januari 29 @ 19:00 19:45

Muziekvesper januari 2023 met Harry ten Brinke, trompet. Een vesper met melodieuze en ingetogen trompetmuziek door een bevlogen trompettist.

Muziekvesper Gudulakerk Lochem

Iedere laatste zondag van de maand vinden er muziekvespers plaats in de Gudulakerk in Lochem. Daarin is aandacht voor muziek, stilte, een psalm en gebed. Er is geen uitleg of preek, wel wordt er iets gezegd bij de lezing. Iedereen is welkom. De muziekvespers zijn laagdrempelig. Je hoeft even niets.

Een bezoeker zegt over de muziekvespers: “De muziekvespers zijn voor mij een vluchtheuvel in het drukke bestaan. Een venster op een andere wereld, waar schoonheid het wint van boosheid. De troostende aanwezigheid van iets wat boven mijzelf uitstijgt”.

De muziekvespers vangen aan om 19.00 uur. De Gudulakerk is open vanaf 18.30 uur.

Els Dijkerman