Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contrabasta in concert – Phion

juni 2 @ 15:00 16:30

CONTRABASCONCERT OP BIJZONDERE PLAATSEN

Contrabas concert op bijzondere plaatsen in Overijssel en Gelderland. ContraBasta bestaat uit bassisten in hart en nieren, die vinden dat de contrabas het begin en het einde van de muziek is! Er gaat niets boven een contrabas, behalve meer bassen bij elkaar natuurlijk! Contrabas is niet slechts een instrument, het is een begrip, een ideologie!

De musici van ContraBasta spelen kamermuziek in allerlei combinaties van contrabassen: duet, trio, kwartet en kwintet, als het maar mooie muziek is. Ze spelen verschillende genres en stijlen, van klassiek tot jazz en van barok tot rock! Contrabasta speelt zowel originele composities als arrangementen van henzelf en van anderen. De leden van het ensemble ContraBasta musiceren bij Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel.

Contrabasta concerten op 2 juni 2024

ContraBasta neemt je op zondag 2 juni mee op een bastrip van 60 minuten. Je krijgt een beeld van de ontwikkeling van de functie van de contrabas door de eeuwen heen. Met o.a. muziek van Christopher Tey, Bach, Dragonetti, Strauss, Bernstein en…

Contrabas concert op bijzondere plaatsen

’s Morgens speelt Contrabasta op Landgoed Singraven, Singraven, aanvang 11.00 uur. Huis open vanaf 10.30 uur voor koffie/thee. Na afloop van het concert kunt u een rondleiding door het kasteel krijgen tegen een gereduceerde prijs van € 7,50 pp. Deze moet voorafgaand aan het concert worden aangevraagd via activiteitenvrienden@phion.nl. Prijs € 25,00 (incl. koffie)

Gudula kerk, Lochem, aanvang 15.00 uur

’s Middags speelt Contrabasta in Lochem. Prijs € 22,50. Bestel direct je kaarten of ga voor meer informatie naar: www.ntk.nl (trefwoord: kasteelconcerten)

De contrabasconcerten zijn een samenwerking van Stichting Vrienden van Phion, Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel, Stichting Gudula Cultureel en Landgoed Singraven.