Gudulakerk Lochem te huur als unieke locatie voor een bijeenkomst, klassiek concert of passend evenement.
Foto Ton Rothengatter

De Gudulakerk Lochem is te huur

De Gudulakerk Lochem is te huur voor bijeenkomsten, klassieke concerten en evenementen. De exploitatie van de Gudulakerk wordt lokaal verzorgd door de Plaatselijke Commissie. Voor een kleinschalige activiteit, tentoonstelling, maar ook een groot evenement zoals een concert of symposium biedt het gebouw goede mogelijkheden. De akoestiek leent zich in het bijzonder voor klassieke muziek. Een unieke locatie in de gezellige binnenstad van Lochem. De Plaatselijke Commissie bekijkt altijd de beschikbaarheid en of een evenement passend is bij het karakter van de Gudulakerk.

De Plaatselijke Commissie beheert de agenda van de kerk. Op deze website vind je de kalender. Ben je op zoek naar een locatie voor een bijeenkomst, rondleiding of evenement, de Gudulakerk Lochem is te huur en wie weet de unieke locatie die je zoekt.

Tarieven verhuur Gudulakerk

De Plaatselijke Commissie maakt onderscheid in de tarieven voor maatschappelijk en commerciële activiteiten (activiteiten met betaalde entree of een ander verdienmodel voor de organisator). Neem contact op met de Plaatselijke Commissie en vraag naar de mogelijkheden voor jouw activiteit of bijeenkomst via het contactformulier of mail naar info@gudulakerk.nl.

Catering in de Gudulakerk

De Gudulakerk heeft een keuken voor het serveren van warme en koude dranken. In overleg wordt koek of een andere lekkernij van de lokale winkels of horeca geserveerd. In de Gudulakerk worden op die manier zelf compleet aangeklede diners georganiseerd. Een mooi voorbeeld is het literaire diner door Boekhandel Lovink uit Lochem. De vrijwilligers van de Gudulakerk ondersteunen je graag bij uitwerking en invulling van de catering voor jouw gasten.

Klassieke muziek in de Gudulakerk

Voorbeelden van een klassiek concert of het optreden van een koor? De Gudulakerk wordt gebruikt door tal van maatschappelijke organisaties die met passie een breed palet klassieke muziek verzorgen. Kijk eens op websites van bijvoorbeeld: Gudula Cultureel, Lochems Mannenkoor, stichting Matthäus Passion Lochem en stichting Bachweken Lochem.