• Dit evenement is voorbij.

Modeshow lokale winkeliers

8 april 2023 @ 12:00 17:30

De Lochemse Ondernemersvereniging organiseert samen met bureau Visage uit Almen een modeshow als opening van het nieuwe seizoen. Deelnemende winkels:

Beumer Schoenmode, BijMaris Fashion, Holiday Sport, Jonge Leu baby-kinderkleding, Meilink Mode, Oopz, Ter Mull ondermode, Style Mode en Tokoloco. Er zijn drie looprondes op de catwalk om: 13.00 uur, 14.30 en 16.00 uur met zowel dames als herenmode.

f

In de kerk zijn tafels opgesteld met leuke en lekkere waren. Tussen de looprondes speelt pianist Fabian Ernst. Sfeer en gezelligheid. Koffie en thee zijn gratis.

Op de Kleine Markt zijn er spelletjes voor jong en oud. Of rooster een marshmello bij de scouting, lekker! Op de terrassen en op straat is er live muziek.

Zien we je zaterdag?

De Gudulakerk is open vanaf 12.00 uur